Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NEPREMIČNINE PTUJ » Prodamo čudovito enodružinsko hišo z velikim zasajenim zemljiščem le ca 6 km iz Ptuja. - ZNIŽANO »


Prodamo čudovito enodružinsko hišo z velikim zasajenim zemljiščem le ca 6 km iz Ptuja. - ZNIŽANO

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Čudovita enodružinska hiša se nahaja v biližini Ptuja. Hiša je klasično grajena v dveh etažah: pritličje in mansarda.  V pritličju se nahajajo bivalni prostori s čudovito svetlo zaprto teraso, kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, sanitarijami za goste, pisarno in utility.  V mansardi so urejeni spalni prostori ter kopalnica in sanitarije. Oprema hiše je stvar dogovora.
Hiša se ponaša z veliko sončno parcelo brez neposrednih sosedov, na katerem je lepo urejena zasaditev oz. park s potokom ter ribnikom. Zraven hiše stoji samostojni gospodarski objekt z nadstreškom za dva avomobila ter letno kuhinjo.
Osnovna šola je oddaljena le 2 km. Urejeni so vsi priključki (elektrika, voda, satv, telefon, internet, kamin, ogrevanje  Ck-toplotna črpalka zemlja-voda, lastna 3 prekatna greznica).

Možnost menjave z vašim doplačilom za vrstno hišo oz. enoto dvojčka na Ptuju ali večje novejše stanovanje (najmanj 3 sobno) v vila bloku ali rdečem blok na Ptuju.

Za ogled in informcije prosim pokličite M: 031 605 685 - Aljaž.
 
Spalnice : 3
Velikost zemljišča : 2.647 m²
Velikost hiše: 187 m²
Leto gradnje: 1998
Toplotna črpalka: 2014
Streha: 2015
Energetski razred: EI v izdelavi
Stara cena: 255.000 €
*Znižana cena: 199.900 €
*Stroške davka na promet z nepremičninami ter stroške posredovanja v višini 3,1% plača kupec. Znižana cena ne vključuje opreme.
Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: My status
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo