Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » Prodamo čudovito hišo z velikim posestvom, štalo za konje, manežo, z lepimi pogledi, v bližini Ptuja. - 460.000 € »


Prodamo čudovito hišo z velikim posestvom, štalo za konje, manežo, z lepimi pogledi, v bližini Ptuja. - 460.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
V čudoviti naravi na vrhu hriba a le 6 km iz Ptuja, prodamo čudovito hišo s posestvom, na katerem se nahaja štala za konje, maneža ter pašnik z ribnikom, vse skupaj na 1.2ha. Hiša je novejša, sodobno grajena v dveh etažah. V priličju se nahaja velik odprt dnevni prostor z galerijo, huhinja z jedilnico, kabinet, utility, ter kopalnica s straniščem. Iz dnevne sobe je je prehod na veliko pokrito teraso, iz katere se ponujajo čudoviti ogledi na okolico ter neokrnjeno naravo. V mansardi se nahaja spalnica z lastnim straniščem ter spalnica v odprti galeriji. Hiša je zelo svetla ter stilsko opremljena, vgrajeni pa so kvalitetni materiali (kuhinja, tlaki..). Urejeni so vsi priključki, in sicer vodovod, elektrika, toplotna črpalka in talno gretje, internet, čistilna naprava.. Na dvorišču se nahaja štala z desetimi boksi za konje. Trenutno je v eni od štal finska savna, vmesni prostor pa služi kot garaža za dva avtomobila. Na terasi pod hišo, se nahaja dobro grajena maneža za dresuro konj. V dolini se nahaj še velik travnik z ribnikom. Celotno posestvo je ograjeno ter lepo vzdrževano.

Hiša je primerna za družino, ki si želi bivanja z živalmi ter v naravi z odprtimi pogledi.


Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685

Lokacija: Ptuj
Spalnice: 2
Kopalnice: 1
Velikost hiše : 205,3 m²
Gospodarsko poslopje/štala: 143 m2
Površina zemljišča: 11.942 m²
Zgrajena leta:
2012
Energetska izkaznica: v izdelavi
Cena: 460.000 €


Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo