Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NEPREMIČNINE PTUJ » Prodamo urejeno hišo z gospodarskim poslopjem ter zemljiščem v Polenšaku. - 115.000 € »


Prodamo urejeno hišo z gospodarskim poslopjem ter zemljiščem v Polenšaku. - 115.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
V Polenšaku na sončni legi prodamo večjo urejeno hišo v velikosti 2018 m2 z gospodarskim poslopjem, garažo ter zemljiščem v skupni izmeri 3.761 m2. Hiša je grajena v treh etažah (klet, visoko pritličje ter mansarda). V pritličju se nahajajo dnevni prostor, kmečka soba s kuhinjo, shramba, kurilnica ter stranišče. Pritličje je urejeno v samostojno bivalno enoto in zajema vhodni prostor, dnevno sobo, spalnico, kuhinjo z jedilnico (brez opreme), kopalniso s straniščem ter shrambo. Dostop do mansarde je urejen po stopnišču iz pritličja kakor tudi neposredno od zunaj. Mansarda prav tako predstavlja lastno stanovanje in zajema, dnevni prostor z letnim vrtom, kuhinjo z jedilnico, spalnico, sobo, kopalnico s straniščem ter balkon. Na dvorišču stojita večje gospodarksko poslopje ter samostojna garaža pod katero se nahaja prelepa stara velbana klet, grajena z opeko. Na zemljišču je zasajen manjši vinograd. Urejeni so vsi priključki (elektrika, voda (vodovod ter vodnjak), catv, telefon, CK- na drva, greznica).
Hiša je zaradi razporeditve primerna za eno večjo ali dve družini, ki si želi bivanja odmaknjenega v naravo a vseeno dovolj blizu vse potrebne infrastrukture.

Za ogled in informcije prosim pokličite M: 031 605 685 - Aljaž.
 
Spalnice : 3
Velikost zemljišča : 3.761 m²
Neto tlorisna velikost hiše: 218 m²
Uporabna površina hiše: 111,30 m²
Leto gradnje: 1980
Obnova: 2006 (streha, fasada ter okna), 2015 (Centralan kurjava - peč na drva)
Energetski razred: EI v izdelavi
Neto tlorisna površina gospodarskega poslopja: 72 m²
Leto gradnje: 1957
Garaža: 28 m2
Leto gradnje: 1994

Cena: 115.000 €
Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo