Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NEPREMIČNINE PTUJ » Prodamo novejšo, popolnoma opremljeno montažno hišo na Ptuju. - 250.000 € »


Prodamo novejšo, popolnoma opremljeno montažno hišo na Ptuju. - 250.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Prodamo novejšo popolnoma opremljeno montažno hišo na Ptuju. Hiša je bila zgrajena leta 2007 ter meri 204 m2. Okolica je lepo urejena, zemljišče pa meri 1.183 m2, urejen je namakalni sistem Hunter ter košnja z robotsko kosilnico Husqvarna, oboje upravljanje preko telefona. Hiša je montažna, znamke Marles, zgrajena v dveh etažah, klet ter pritličje. V pritličju se nahaja vhodni prostor, stranišče, stopnice v klet, dnevna soba(Alples) z ventilacijskim kaminom in izhodom na teraso, povezavo do jedilnice in kuhinje(Svea), dve spalnici(Gorenje), iz ene prav tako izhod na teraso, kabinet, veliko kopalnico(Kolpa San) z WC-jem, tušem in masažno bano(Kolpa San) ter hodnik. Dnevna soba, hodnik ter obe spalnici imata položen gotov parket, kuhinja ter predsoba pa keramika. Kletni prostori zajemajo sanitarije, veliko pralnico oz. utility sobo, kuhinjo z jedilnico, veliko sobo, shrambo ter garažo. Vsi kletni prostori so finalizirani po tleh pa je položena keramika ter gotov parket. Urejeni so vsi priključki (elektrika, vodovod, ogrevanje na lastno plinsko peč pritličja in kleti v kombinaciji z radiatorji ter talnim gretjem, internet, kamin, kanalizacija, alarm ter videonadzor upravljan preko telefona). Okna so lesena s termopan zasteklitvijo ter zunanjimi Roltek žaluzijami. Hiša ima 30 cm debele zidove in je zelo energetsko varčna. Ob hiši je nadstrešek za dva avtomobila ter paviljon.

Hiša je takoj vseljiva, saj se prodaja v celoti opremljena vključno z robotsko kosilnico. Primerna za družino z dvema otrokoma ali starejši par.
 
Spalnice : 2/3
Kopalnice : 1
Velikost zemljišča : 1.183 m²
Neto tlorisna velikost hiše: 204 m²
Uporaban velikost hiše: 117,60 m²
Leto gradnje : 2007
Energetski razred: EI v izdelavi
Cena: 250.000 €Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo