Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NEPREMIČNINE PTUJ » Prodamo kvalitetno novejšo dvodružinsko hišo, med Ptujem in Lanartom. - PRODANO ! »


Prodamo kvalitetno novejšo dvodružinsko hišo, med Ptujem in Lanartom. - PRODANO !

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Le 15 minut vožnje iz Ptuja v smeri Lenarta, prodamo veliko novejšo hišo z velikim zemljiščem, ki je pod rahlim naklonom v izmeri 7.280 m2 in je delno ograjeno.
Hiša ima tri etaže, kletno, pritlično in mansardno, grajena klasično in protipotresno iz opeke ter betona. V klatni etaži se nahaja garaža za avtomobil, kurilnica, garderobni prostor, dve shrambi, pralnica, hodnik in stopnišče, ki vodijo v pritličje v katerem se nahaja dve spalnici, kopalnica, wc, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, stopnišče, katero pelje v mansardo, ki zajema dve spalnici, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in zimski vrt s čudovitim pogledom na okolico.
Stavbno pohištvo je iz lesa in PVC. Vgrajeni so zelo kvalitetni materijali od keramike parketa, laminata, kovane ograje in hiša se prodaja z vso opremo.
Zunaj je urejena terasa za žar, pokrito parkirno mesto za dva avtomobila, vhod na zemljišče iz glavne ceste s pomično kovano ograjo, dvorišče tlakovano. Urejeni so vsi potrebni priključki.
Vsa infrastruktura, Osnovna Šola, vrtec, trgovine so oddaljene le par minut vožnje. Oddaljenost od Lenarta 7 km, od Ptuja 13 km, od Maribora 18 km.
Možnost menjave za večje stanovanje na Ptuju, v Mariboru ali Lenartu, z vašim doplačilom.

Spalnice : 4
Velikost zemljišča : 7.280 m²
Velikost hiše: 237 m²
Leto gradnje: 2002
Energetski razred: C
Cena: PRODANO !Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo