Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NEPREMIČNINE PTUJ » Prodamo veliko 3-sobno stanovanje z odlično razporeditvijo v 1. nadstropju na Ptuju (106 m2) - 149.900 € »


Prodamo veliko 3-sobno stanovanje z odlično razporeditvijo v 1. nadstropju na Ptuju (106 m2) - 149.900 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
V 1. nadstropju na Ptuju prodamo veliko 3 sobno stanovanje z odlično razporeditvijo ter velikim balkonom. Stanovanje se nahaja v večstanovanjskem bloku, blizu centra mesta Ptuj, avtobusne postaje na Ptuju ter v bližini celotne infrastrukture. Stanovanje zajema: širok hodnik z vgradnimi omarami, kopalnico, samostojno stranišče, kuhinjo z jedilnico ter zaprto ložo, velik in svetel dnevni prostor z izhodom na velik balkon ter dve spalnici. Urejeni so vsi priključki (elektrika, vodovod, ck- radiatorsko na lastno plinsko peč, ca-tv, internet (možnost optike) in domofon). Stanovanje je delno obnovljeno in sicer: leta 2019 plinska peč, leta 2021 so bila zamenjana okna (3 slojna z roletami ter komarniki), ter leta 2023 kuhinja. Okno v otroški sobi, ki je zelo velika, je razdeljeno na dva dela, da se lahko soba po želji tudi pregradi v dve sobi. Stanovanje se prodaja s kuhinjo in vgradno opremo, ostala oprema je stvar dogovora.

Naš nasvet: Stanovanje je zelo primerno za družino, zaradi lege (1. nadstropja) pa tudi za starejše ljudi.

Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685 - Aljaž

Neto tlorisna površina: 106,40 m2
Uporabna površina dela stavbe: 86,60 m2
Balkon: 6,5m2
Loža: 4,4 m2
Klet in shramba v stanovanju: 8,9 m2
Letnik gradnje:
1956
Obnovljena streha in fasada: 1993
Nadstropje: 1/4
Cena: 149.900 €

Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo