Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NEPREMIČNINE PTUJ » Prodamo samostojno montažno enodružinsko hišo na odlični lokaciji in pogledom na Ptuju . - 135.000 € »


Prodamo samostojno montažno enodružinsko hišo na odlični lokaciji in pogledom na Ptuju . - 135.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Na odlični lokaciji na Ptuju, le nekaj 100 metrov od OŠ ter bolnišnice Ptuj, ter nedaleč od vse preostale infrastrukture, prodamo samostojno montažno stanovanjsko hišo tipa Marles v velikosti 160 m2. Hiša je grajena v dveh etažah od katerih je kletna etaža, v velikosti 63 m2,  zidana, nadstropje, kjer se nahaja bivalni del, pa montažen in meri 97 m2. Bivalni del hiše zajema vhodni prostor, hodnik, dnevno sobo s kabinetom ter z izhodom na pokrito teraso iz katere se ponuja čudovit pogled na jugo zagod in Ptujski grad, kuhinjo z jedilnico, samostojno stranišče, tri spalne sobe ter kopalnico. V kletni etaži se nahaja več uporabnih prostorov, in sicer: delovna soba, hodnik, tuš, shramba,  garaža (z avtomatskimi dvižnimi vrati). Na hiši je bila leta 2008 zamenjana streha (pločevinasta kritina), leta 2018 je bila urejena centralna plinska peč. Pripadajoče zemljišče meri 759 m2 je izredno sončno ter delno pod naklonom, lepo obrnjeno proti juguzahodu. Urejeni so vsi priključki (elektrika, vodovod, catv, alarm, klima, CK- plin, kanalizacija in telefon. Okolica je skrbno urejena ter vzdrževana. Možnost parkiranja ob hiši ter 2 avtomobila pod teraso.

Hiša je zaradi odlične lokacije, izredne bližine vse potrebne infrastrukture ter mesta, zelo primerna za družino z otroci, saj starši tako privarčujejo ogromno časa za prevoze otrok na aktivnosti kot tudi za ljudi, ki si želijo bivanja nedaleč od mesta s sončno lego v mirni ulici.

Za podrobne informacije ter ogled prosim pokličite: 031 605 685 - Aljaž

Spalnice: 3
Dnevne sobe: 1
Kuhinje: 1
Velikost zemljišča : 759 m²
Skupna neto površina hiše: 160 m²
Uporabna površina: 97 m²
Leto gradnje: 1974
Leto zadnje obnove: 2008 (streha)
Energetski razred: EI v izdelavi

Cena: 135.000 €
Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo