Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@nepremicnine-ptuj.si
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » Prodamo veliko, delno obnovljeno enodružinsko hišo le ca 2 km iz mesta Ptuj. - 139.000 € »


Prodamo veliko, delno obnovljeno enodružinsko hišo le ca 2 km iz mesta Ptuj. - 139.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Le slaba 2 km iz mesta Ptuj, prodamo veliko, delno obnovljeno enodružinsko medetažno hišo, ki je trenutno urejena v dvo stanovanjsko hišo z dvema samostojnima vhodoma. Hiša je bila zgrajena leta  1975 ter v veliki meri obnovljena leta 2012. Pritličje zajema garažo in hodnik s stopniščem. V kleti je se nahaja velika soba, manjša soba ali shramba ter kurilnica. Bivalni del v visokem pritličju zajema kuhinjo z jedilnico, veliko dnevno sobo z balkonom, hodnik ter sanitarije za goste. Po stopnicah se povzpnete še do etaže s spalnico, otroško sobo ter kopalnico s straniščem. notranje stopnišče do mansarde, kjer se nahaja popolnoma obnovljeno stanovanje v dveh etažah je zaprto in ga je z manjšimi posegi možno ponovno odpret. V mansardo, kjer se nahaja samostojno stanovanje, je urejen dostop po zunanjih stopnicah. Zgornje stanovanje zajema: vhodni prostor, kopalnico s straniščem, odprt bivalni del s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo ter izhodom na balkon, ki ponuja čudovit pogled na Dravsko polje ter dve spalnici.
Urejeni so vsi priključki (elektrika, vodovod, catv, CK- olje, kanalizacija, internet in telefon). Leta 2012 so na celotni hiši bila zamenjana okna (3 slojna PVC okna z aluminijastimi roletami), strešna kritina (pločevina S-metal), fasada debeline 16 cm) ter izdelano celotno zgornje stanovanje. Hiša se ponaša z dobro izolativnostjo in je uvrščena v C energetski razred. Oprema po dogovoru. Dvorišče je asfaltirano.
Hiša je primerna za večjo družino ali ljudi, ki si želijo več prostora ter bivanja v naravi a vseeno dovolj blizu vse potrebne infrastrukture.

Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685
 
Spalnice : 4
Dnevne sobe: 2
Kuhinje: 2
Velikost zemljišča : 911 m²
Velikost hiše: 183,70 m²
Leto gradnje: 1975
Leto obnove: 2012
Energetski razred: C (50 kWh/m2a)

Cena: 139.000 €
Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo